Roleta e brendshme – blu per dritare per kulm 94x140 cm

Roleta e brendshme – blu per dritare per kulm 94x140 cm

Dimensionet
Dimensionet
940 x 1400 (mm)
Pesha për copë kg
Pesha për copë kg
1,6 kg
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!