Set izolimi termik per dritare kulmi 55x78 cm

Set izolimi termik per dritare kulmi 55x78 cm

Dimensionet
Dimensionet
370 x 350 (mm)
Pesha për copë kg
Pesha për copë kg
1 kg
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!