Set izolimi termik per dritare kulmi 78x98 cm

Set izolimi termik per dritare kulmi 78x98 cm

Dimensionet
Dimensionet
370 x 350 (mm)
Pesha për copë kg
Pesha për copë kg
1,2 kg
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!