Dritare për dalje mbi pullaz Finestra Professional

Tondach
Dritare për dalje mbi pullaz Finestra Professional (43 x 55 cm, 45 x 73 cm, 45 x 55 cm) univerzal. Vetem për hapësira të tavanit, si dalje mbi pullaz, ndriçim dhe ajrosje të tavanit)

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!