Elementi I lugut - sfungjeri

Izolues në zonën e ullukut për qafën e çatisë - i shtohet rulonit prej alumini për ullukun e qafës së çatisë.Materiali: dunapren. Përmasat: lartësia: 50, 60, 70 mm, gjatësia: 1 m. Montim i lehtë dhe i sigurt në sajë të shiritit ngjitës në pjesën e poshtme.

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!