Elementi ventilues për strehë pa krehër

Material për ventilim (e përshtatshme veçanërisht tek tjegullat me valë të lartë) dhe për mbrojtjen ndaj zogjve dhe brejtësve. Materiali: alumin ose PP rezistent ndaj tempëraturave të ulëta. Lartësia e dhëmbëve: 60 mm, gjatësia 1 m. Seksioni i ventilimit ≥ 200 cm2/m.
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!