FOL-Mono TD

Membranë treshtresore që lejon kalimin e avujve FOL K me shirit ngjitës nga të dyja anët për mbrojtje ndaj depërtimit të ujit në hapësirën nën tjegullat. Membranë treshtresore që lejon kalimin e avujve/shtresa aktive: membranë me mikropore që lejon nëpërmjet konvekcionit përçuarjen e avujve të ujit/e pajisur me shirita vetëngjitës që sigurojnë puthitjen më të mirë midis rolleve të veçanta dhe fiksimin e tyre më të lehtë. Qëndrueshmëria termike në një diapazon të gjerë: nga -40˚С deri +100˚С dhe mbrojtja ndaj rrezeve ultravjollcë garantojnë jetëgjatësinë e membranës. Rezistenca ndaj ujit është e klasit më të lartë

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!