Kangjella për mbajtjen e borës

Sistemi borëmbajtës për pjerrtësi të mëdha të çatisë dhe zona gjeografike me fryrje të forta të dëborës. Shërben për mbajtjen dhe parandalimin e shkarjes së dëborës dhe për mbrojtjen e njerëzve dhe objekteve, sidomos në pjerrtësi të mëdha. Ngjyra: e kuqe, kafe e zezë. Përmasat: lartësia: 200 mm, gjatësia - 1,5 m, gjatësia e kapëseve për kapje - 490 mm. Montim i shpejtë dhe i lehtë.

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!