Kapëse për çati

Komponent i rëndësishëm për garantimin e fiksimit të sigurt të kapakëve njëri me tjetrin dhe në listelën e çatiit. Materiali: alumin, lyerje pluhuri. E profiluar dhe e valëzuar, vrima për fiksim. Forma të ndryshme në varësi të llojit të kapakut. Ngjyra: natyrale, kafe dhe e zezë.
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!