Multi-Tape 38

Shirit ngjitës nga të dyja anët Multi-Tape 38 mm (50 m). Shirit ngjitës nga të dyja anët Multi-Tape 38 mm (50 m).

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!