Set ajrimi

Seti i respiratorit përbëhet nga një kapele prej argjile, një tjegull me vrimë, manshet, lidhje e zhdërvjellët dhe një ngjitës special. Aksesorët shiten vetëm në komplekt dhe jo veç e veç.

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!