Shirit mbrojtës kundër zogjve Alu me gjatësi

Mbrojtëse për parandalimin e futjes së zogjve dhe kafshëve të vogla - vendoset në varësi të llojit të gizës. Materiali: PVC. Përmasat: gjerësia - 100 mm, gjatësia - 5 m, mbrojtje UV, rezistente ndaj brejtjeve. Ngjyra: natyrale, kafe e errët dhe e zezë.
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!