Shirit për oxhak KoraFlex Plus

Për vakuumimin e zonës rreth oxhaqeve/mureve| e çon ujin te tjegullat. Materiali: bërë krejtësisht prej poliizopropileni, veshje e zhdërvjellët e profiluar (valëzuar), me mbrojtje UV. Përmasat: gjerësia - 280 mm, gjatësia - 5 m. Ngjyra: e kuqe, kafe dhe e zezë. Krejt sipërfaqja e poshtme është ngjitëse (ngjitës butil) dhe është e mbrojtur me letër mbrojtëse. Faktori i zgjatimit: nga 15% deri 70%.
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!