Shiriti i ventilimit Variovent 320-380

Për zgjatim suplementar dhe për ventilim më të mirë, si dhe për mbulim të një sipërfaqjeje më të gjerë. Shirit alumini i profiluar me shirit ngjitës butil (20 mm) për montim të shpejtë e të sigurt mbi liistelën e kulmit dhe me zonë të integruar dhe të thurur dyfish - 6 cm. Përmasat: gjerësia: 320/380 mm, gjatësia: 5 m. Ngjyra: e kuqe, kafe dhe e zezë. Seksioni i ventilimit: 320 cm2/m - aftësi shumë e mirëventilimi. Faktori i zgjatimit 30%, ndjekje në mënyrë optimale e formës së tjegullave, përfshirë ato me valë të lartë.
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!