Shiriti për gërhamë (kulmorë) prej alumini 280

Shirit i profiluar alumini me shirit ngjitës butil (20 mm) - për montim të shpejtë e të sigurt mbi listelën e kulmit dhe për qendërzim të lehtë. Shiriti i ventilimit e ka faktorin e zgjatimit 30 % dhe ndjek në mënyrë optimale formën e tjegullave, përfshirë ato me valë të lartë. Ndihmon efektivitetin e ajrimit të hapësirës nën tjegulla. Ofrohen në këto variante: Shirit ventilimi kulm 5 m.l./280 mm (alumin) - ngjyrë natyrale| Shirit ventilimi kulm 5 m.l. 320 mm (alumin) - ngjyrë e kuqe, kafe dhe e zezë.

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!