Shiriti për mbulimin të papërshkueshëm të gozhdave

Shiriti për mbulimin të papërshkueshëm të gozhdave, PU- material shkumë shirit për mbyllje të papërshkueshëm,vetëngjitëse prej dy anëve, 60 mm (1 rolle = 30 m). Për sigurimin e rezistencës ndaj ujit në zonën e fiksimit të kontralistelave me gozhda ose vida.I punuar prej kauçuku special, i cili vetëputhitet (vulkanizohet) pas çpuarjes. Gjerësia: 50 mm, gjatësia: 30 mm. Shirit butil ngjitës nga të dyja anët me vija mbrojtëse.
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!