Comfort dritare per kulm 55x78 cm

Dritare kulmi me dimensione 55x78 cm Tondach Comfort e bere me kornize druri te impregnuar e mbuluar me shtrese akrilike pa ngjyre dhe me profile te jashtme prej alumini me ngjyre antracit gri. Bosht qendror i hapjes. Doreze e hapjes ne anen e poshtme. Valvul e ventilimit. Xham termik njesh. U i kornizes = 1.3 W/m2K. U i xhamit = 1.1 W/m2K. R i dritares = 31 dB.

Paketimi
Paketimi
810 x 570 (mm)
Pesha për copë kg
Pesha për copë kg
15 kg
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!