Comfort dritare per kulm 78x118 cm

Dritare kulmi me dimensione 78x118 cm Tondach Comfort e bere me kornize druri te impregnuar e mbuluar me shtrese akrilike pa ngjyre dhe me profile te jashtme prej alumini me ngjyre antracit gri. Bosht qendror i hapjes. Doreze e hapjes ne anen e poshtme. Valvul e ventilimit. Xham termik njesh. U i kornizes = 1.3 W/m2K. U i xhamit = 1.1 W/m2K. R i dritares = 31 dB.

Paketimi
Paketimi
1210 x 800 (mm)
Pesha për copë kg
Pesha për copë kg
29,5 kg
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!