EnergyPlus dritare per kulm 78x117 cm

Dritare kulmi me dimensione 78x117 cm Tondach EnergyPlus e bere me kornize druri te impegnuar te mbuluar me shtrese akrilike pa ngjyre dhe me profile te jashtme prej alumini e ngjyre antracit gri. Boshti qendror i hapjes. Doreza e hapjes nga ana e poshtme. Valvul ventilimi ajrosje automatike e siperme me kapacitet deri 49 m3/h. Izolim ikaterfishte. Xham termik i dyfishte kunder vjedhjes. U i kornizes = 1.3 W/m2K. U i xhamit = 1.0 W/m2K. R i dritares = 35 dB

Paketimi
Paketimi
1220 x 800 (mm)
Pesha për copë kg
Pesha për copë kg
37 kg
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!