Project dritare per kulm 78x140 cm

Dritare kulmi me dimensione 78x140 cm Tondach Project e bere me kornize druri te impregnuar e mbuluar me shtrese akrilike pa ngjyre profile te jashtme prej alumini me ngjyre antracit gri. Bosht qendror i hapjes. Doreza e hapjes ne anen e poshtme. Valvul ventilimi. Xham termik njesh. U i dritares = 1.3 W/m2K. U e xhamit = 1.1 W/m2K. R e dritares = 32 dB

Paketimi
Paketimi
1440 x 800 (mm)
Pesha për copë kg
Pesha për copë kg
27,9 kg
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!