SmartPro dritare per kulm 78x98 cm

Dritare kulmi me dimensione 78x98 cm Tondach SmartPro e bere me kornize druri te impregnuar te mbuluar me shtrese poliuretani me tre shtresa ne te bardhe dhe me profile te jashtme prej alumini me ngjyre antracit gri. Bosht qendror i hapjes doreza e hapjes nga ana e poshtme. Ventilim automatik i siperm me nje kapacitet prej deri ne 49 m3/h. Izolim i katerfishte. Xham termik i dyfishte. U i kornizes = 1.3 W/m2K. U i xhamit = 1.0 W/m2K. R i dritares = 35 dB.

Paketimi
Paketimi
1020 x 800 (mm)
Pesha për copë kg
Pesha për copë kg
33,1 kg
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!