Continental 12-NATURA

Tjegulla e presuar Continental 12 shërben për mbulimin e çative të pjerrëta. Kjo është një nga tjegullat më të preferuara pasi që forma e saj përshtatet shumë mirë me variantet e ndryshme të objekteve. Falë kanaleve të dyfishta shumë të thella, kjo tjegull mundëson izolimin më të mirë të sipërfaqes së çatisë, duke shmangur rrezikun e depërtimit të shiut të shoqëruar me erë, si dhe mbushjen me dëborë.
  • Dimensionet: 27.2 x 44.5 cm
  • Copë për metër katror: 12cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 23,30 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 28.0 - 36.0 cm
  • Pesha për copë: 3 kg
  • Pjerrësia e çatisë me kërkesa shtesë të nënçatisë: 27°
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!