Continental 9-e zezë

Tjegulla e presuar Continental 9 shërben për mbulimin e çative me pjerrësi. Kjo është një nga tjegullat më të preferuara si për kontraktorin, ashtu dhe për investitorin, sepse forma e saj përshtatet shumë mirë me variantet e ndryshme të objekteve. Falë kanaleve të dyfishta shumë të thella, kjo tjegull mundëson izolimin më të mirë të sipërfaqes së çatisë, duke shmangur rrezikun e depërtimit të shiut të shoqëruar me erë, si dhe mbushjen me dëborë.
  • Dimensionet: 30.0 x 50.0 cm
  • Copë për metër katror: 9cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 31,10 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 38.0 - 43.0 cm
  • Pesha për copë: 3,60 kg
  • Pjerrësia e çatisë me kërkesa shtesë të nënçatisë: 10°
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!