Mediteran plus e terakotë antike

Pamja e veçantë e tjegullës Mediteran Plus, i jep çatisë elegancë mesdhetare. Kryesisht përdoret në Mesdhe, nga ku ka marrë edhe emrin. Bregdeti dhe zona bregdetare, janë të ekspozuara ndaj kushteve ekstreme klimaterike dhe vetëm mbulesat e rralla mund t’i mbrojnë objektet nga depërtimi i ujit gjatë goditjeve të forta të erës, ku shiu bie horizontalisht dhe deri në 220 km/orë. Kjo tjegull, me kanalet e saja të thella, garanton mosdepërtimin e ujit edhe në pjerrësi shumë të vogla të çatisë. Plotëson kërkesat e thjeshta, por dhe teknike të çative, mbasi lidh dizajnin me funksionalitetin. Listelimi rrëshqitës prej 3 cm e bën atë më ekonomike dhe efikase. Të gjitha këto e bëjnë tjegullën një nga më të sigurtat, më rezistente dhe më të bukurat.
  • Dimensionet: 27.5 x 44.0 cm
  • Copë për metër katror: 13.6 - 14.4cp/m²
  • Gjerësia mesatare e mbulimit: 23 cm
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 33.0 - 35.0 cm
  • Pesha për copë: 3,20 kg
  • Copë për paletë: 300 cp

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!