Planoton 10-e bardhë

Planoton 10 karakterizohet nga formati i madh, linjat e drejta dhe elegante, montimi i thjeshtë dhe mbulimi i shpejtë i të gjithë çatisë. Për shkak të përmasave, formës dhe ngjyrës së saj, tjegulla Planoton 10 është ideale për arkitekturën moderne, ndërsa mbrojtja sipërfaqesore revolucionare do të sigurojë qëndrueshmëri të ngjyrave dhe një çati të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë që do të shijohet nga tre brezat e ardhshëm.
  • Dimensionet: 29.5 x 48.5 cm
  • Copë për metër katror: 10cp/m²
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 36.0 - 40.0 cm
  • Pjerrësia e çatisë me kërkesa shtesë të nënçatisë: 35°
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!