V11-bazalt

Çdo shtëpi ka dy elemente: njëra është fasada, tjetra është çatia. Nëse kombinoni të dyja me dizajn dhe cilësi së lartë, karakteri i ndërtesës bëhet mbresëlënës dhe i pakompromis. Me Tondach V11, të krijuar nga studio e dizajnit Porsche, e gjithë kjo arrihet me lehtësi dhe përsosmëri. Tjegullat e reja të çatisë Tondach V11 kanë një dizajn të jashtëzakonshëm dhe tejet unik që ju mundësojnë të arrini përsosmërinë moderne dhe një pamje ekskluzive të çatisë.
  • Dimensionet: 27.2 x 48.0 cm
  • Copë për metër katror: 10,9cp/m²
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 36.5 - 39.5 cm
  • Pesha për copë: 4,30 kg
  • Pjerrësia e çatisë me kërkesa shtesë të nënçatisë: 27°
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!