V11 titanium

Çdo shtëpi ka dy elemente biznesi: njëra është fasada, tjetra - çatia. Nëse copëbinoni të dyja me dizajn me cilësi të lartë, karakteri i ndërtesës bëhet mbresëlënës dhe i paharrueshëm. Me Tondach V11, të zhvilluar nga studio e dizajnit Porsche, e gjithë kjo arrihet me lehtësi dhe përsosmëri. Tjegullat e reja të çatisë Tondach V11 kanë një dizajn që vendosin peshore të reja në arkitekturë. Arrin përsosmërinë moderne dhe një pamje ekskluzive të çatisë.
  • Dimensionet: 27.2 x 48.0 cm
  • Copë për metër katror: 10.9cp/m²
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 36.5 - 39.5 cm
  • Pesha për copë: 4,30 kg
  • Pjerrësia e çatisë me kërkesa shtesë të nënçatisë: 27°
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!