Veneton 11 e natyrale

Tjegulla Veneton 11 (Venera) është tjegull e formatit të madh dhe me pamjen e saj të kujton formën e vjetër të tyre. Pjesa e montimit të saj është shumë e shpejtë dhe thjeshtë. Për këtë model ekziston mundësia e përshtatjes së listelave, ndërsa cilësia e lartë dhe forma e veçantë ofrojnë kënaqësi për blerësit me shije të veçantë.
  • Dimensionet: 29.3 x 48.5 cm
  • Copë për metër katror: 11.3 - 11.9cp/m²
  • Gjatësia e sugjeruar e mbulimit: 36.5 - 38.5 cm
  • Pesha për copë: 3,90 kg
  • Pjerrësia e çatisë me kërkesa shtesë të nënçatisë: 10°
  • Copë për paletë: 240 cp
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!