Rettango e argjendtë e ndërthurur

Qëndroni me ata që kanë dhënë prova. Merrni një vendim të thjeshtë dhe të qartë. Shijoni modelin e hijshëm të sipërfaqeve të jashtme. Ndihuni mirë në shtëpi. Jetoni me stil në ambientin e jashtëm. Me pllakat Rettango.
  • Dimensionet: Në dispozicion në formë të kombinuar, 3 formate në një paletë.
  • Copë / rradhë: 30x20x6 cm 9 copë,

    20x20x6 cm 8 copë,

    10x20x6 cm 5 copë
  • Lartësia: 6 cm
  • Masa: 132 kg/m²
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!