Umbriano antracit / gri e errët

Peisazhet e rajonit italian të Umbrias na frymëzuan për të hartuar këtë trotuar. Vizualisht, duket se është një sipërfaqe prej graniti natyror sepse secili trotuar është i ndërthurur në mënyrë unike. Me linja dhe forma të drejta , ajo plotëson kriteret më të larta të dizajnit.
  • Lartësia: 8 cm
  • Sasia në paleta: 96 cp
  • Pesha për copë: 22,50 kg
  • Formate: 50x25 cm, 25x25 cm
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!