Porotherm 10 PROFI

Ndërtim më i shpejtë deri 50% në raport me sistemet e deritanishme të ndërtimit. Kapacitet i shkëlqyer, trashësi e murit ndarës dhe masa e tullave. Përdoret për ndërtimin e mureve ndarëse, ndërsa me dimensionet e tij, ai është i përshtatshëm për sistemin e ndërtimit POROTHERM Profi. Rrafshim i jashtëzakonshëm i sipërfaqes, me bartësi të shkëlqyer për llaçin prej gëlqere-çimentoje. Produkt ekologjik. Ngjitësi Dryfix.Extra merret pa pagesë bashkë me sistemin e ndërtimit Profi.
  • Trashësia e murit: 100 mm
  • Gjatësia: 500 mm
  • Gjerësia: 100 mm
  • Lartësia: 249 mm
  • Rezistenca në shtypje: 10 N/mm²
Reference project, multifamily house built with Porotherm

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!