Porotherm 20-50 PROFI

Ndërtim i saktë dhe për 70% më i shpejtë në raport me sistemet klasike të ndërtimit. Kapacitet të shkëlqyer, karakteristika termike dhe akumulim nxehtësie. Për ndërtimin e mureve bartëse, mureve ndarëse dhe mureve te konstruksionet skeletore. Me dimensionet e tij, ai është i përshtatshëm për sistemin ndërtimit POROTHERM Profi. Sipërfaqe jashtëzakonisht të rrafshëta me bartësi të shkëlqyer për llaçin prej gëlqere-çimentoje. Produkt ekologjik. Ngjitësi Dryfix.Extra merret pa pagesë bashkë me sistemin e ndërtimit Profi.
  • Trashësia e murit: 200 mm
  • Gjatësia: 500 mm
  • Gjerësia: 200 mm
  • Lartësia: 249 mm
  • Koefiçienti i përçueshmërisë termike: 0,176 λ (W/mK)
  • Rezistenca në shtypje: 10 N/mm²
Reference project, multifamily house built with Porotherm

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!