Ceramic tiles Tondach

Përparësitë dhe përfitimet e tjegullave Wienerberger

Tjegullat Wienerberger bashkojnë traditën natyrore me teknologjinë më të fundit.

Cilën vlerë të shtuar e ofron Tondach?

Tondach
Tondach

Kërkesat për materiale pullazi rriten, jo vetëm në pikëpamje të kushteve aktuale klimatike por edhe të jetëgjatësisë, ekologjisë, efiçensës energjetike dhe dizajnit.

Argjila si material mbulues për pullaz është zhvilluar dhe dëshmuar  historikisht si material ndërtimorë  i vlerësuar,mundet më së miri të plotësoj të gjitha kërkesat ”e reja“ krahasuar me materialet tjera.

Nga  perspektiva ekologjike tjegullat nga argjila po fitojnë poena, sepse tjegullat e vërteta Tondach prodhohen nga dheu,uji,ajri dhe zjarri  dhe nuk përmbajn asnjë shtesë kemikale. Si prodhues i vetëm austriak i tjegullave argjilore Tondach Gleinstätten fitoi çmimin europian „Natureplus“. 

Natureplus është  simbol ndërkombëtar i kualitetit  në laminë e banimit dhe  materialit ndërtimorë,  të gjithë pjesmarrësit i orienton në drejtim të  qëndrushmërisë.  Produktet, të cilat mbajn këtë shenjë, i dallon posaçërisht  kualiteti  në pikëpamje të  shëndetit, mjedisit jetësorë  dhe  funkcionit.

Produkt i pastërt natyror „tjegullë nga argjila“ me pjekje në mbi 1000°C  arrin jetëgjatësi mbi 100 vjet. Funkcionaliteti  përfshin hyrje-daljet e  nxehtësisë, klimën  e banimit dhe nuk nevojitet mirëmbajtje. Pullazi i përsosur me tjegulla Tondach mund të ulë shpenzimet e energjisë deri në 20% në vit. Për atë arsye tjegullat e vërteta janë një plotësim te shtëpitë me energji të ulët, shtëpitë  pasive dhe shtëpitë e reja solare.

Sa është i qëndrueshëm Tondach?

Pullazi Tondach është në maje të materialeve mbuluese me një jetëgjatësi të dëshmuar mbi njëqindvjet. Tondach tjegullat nuk janë vetëm të qëndrueshme por janë edhe ekonomike, vendimtare për vlerësimin e materialeve të pullazit janë qëndrueshmëria e jo shpenzimet që kan lind në kohën e furnizimit!!!

Pullazi Tondach është në maje të materialeve mbuluese me një jetëgjatësi të dëshmuar mbi njëqindvjet. Tondach tjegullat nuk janë vetëm të qëndrueshme por janë edhe ekonomike, vendimtare për vlerësimin e materialeve të pullazit janë qëndrueshmëria e jo shpenzimet që kan lind në kohën e furnizimit!!!

Me rëndësi është që në afat të gjatë pullazi Tondach është më i volitshëm, sepse një renovim pullazi është i domosdoshëm tek pas më shumë se njëqind vjetëve, për atë Tondach garanton 33 vjet për secilin produkt!

Ku mund të blej Tondach?

Produktet e juaja Tondach- mund ti bleni te secili tregtarë me renome në depot e materialit ndërtimorë. Përzgjedhjen e tregtarëve me renome Tondach e gjeni te Tondach. Partnerët e shitjes-Kërko. Kliko këtu. Mjeshtrin për ju, ashtu që të keni mundësi që në rrethin e juaj të gjeni menjëher profesionistin e vërtetë.

Natyrisht se ju mund të na kontaktoni edhe drejtëpërdrejt ,me kënaqësi do të ju rekomandojmë një nga Tondach- profesionistët tonë të mirënjohur!

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

Mbështetje e personalizuar

Keni nevojë për ndihmë?

Dëshironi një ofertë të personalizuar?

Gjeni një distributor

Gjeni distributorin më të afërt

Abonohuni në 'newsletter'

Mos humbisni të rejat më të fundit nga ne

Artikuj të ngjashëm