Product manager checking ventilation roof tiles in front of chimney standing on the roof wearing hard hat and safety jacket

Restaurimi i pullazit me Tondach

Mbi 400 opsione

 

Tondach ofron një shumëllojshmëri të pabesueshme të formave. Kjo rezulton me rreth 400 mënyra të ndryshme! Përdorni lirinë maksimale të modelimit në pullaz:

 • Më shumë se 25 nuanca (të zdritëshme deri të errëta, me shkëlqim ose mat)
 • Lloje të shumta tjegullash për pullaze klasike, mesdhetare, lozonjare apo modern
 • Sipërfaqe të fisnikruara për estetikë të qëndrueshme (UV- acide dhe alkali-rezistente)
 • Mbulimi i pullazit mund të bëhet që nga 13 ° pjerrësi pullazi

Nëse një pullaz të ri, atëher një Tondach

Tondach ofron shumë dizajne për të gjitha modelet e pullazeve dhe është optimal për shtëpi pasive,solare dhe me energji të ulët. Si një produkt ndërtimi biologjik, ndërkombëtarisht i rekomanduar Tondach fitoi çmimin europian „Natureplus“. 33 vjet garancion flasin gjithashtu për Tondach si dhe pajtueshmërinë me mjedisin jetësorë, si një produkt të pastër natyrore pa shtesa kimike.

100 % Fleksibilitet - Restaurim fleksibël për të gjitha llojet e pullazit

Si specialist që është për restaurimin e pullazit Tondach ka dijuni gjithëpërfshirëse know-how dhe gamë optimale të produkteve, të tilla si tjegulla Tondach me rrëshqitje.Gjërsia e pjesës zhvendosëse zakonisht lejon një zëvendësim pullazi pa renovimin të kushtueshëm të sistemit të listellave. Zgjidhjet renovuese të Tondach -ut krijojnë siguri dhe vlera të qëndrueshme.

100 % Siguri - Teknologji superiore, funksion optimal

Përforcues kundër stuhisë, balli i dyfishtë dhe brinjëzimi anësor kujdesen për siguri më të lartë ndaj stuhisë. Dizajni me funksionalitetin ndërthuren në mënyrë të përkryer dhe ofrojnë mbrojtje më të mirë në të gjitha motet e jashtëzakonshme - veçanërisht me breshër dhe stuhitë.

100 % Bukuri - Gëzim të qëndrueshëm për brezat

Sipërfaqet e trajtuara me ngjyrë te tjegullat Tondach janë të bukura dhe unike duke u pjekur në mbi 1000 ° C janë veçanërisht të qëndrueshme. Jetgjatësia e dëshmuar e një tjegulle është më shumë se 100 vjet.

Restaurimi i pullazit me standarde aktuele

Avantazhet e restaurimit të pullazit janë të dukshme:

 • Deri në 20% kursimet e kostos së energjisë •
 • Siguria dhe mbrojtja nga kushtet atmosferike gjithnjë e më ekstreme •
 • Zgjerimin vizuel dhe modernizimin e shtëpisë tuaj •
 • Rritja e vlerës së pasurisë të paluajtshme

Enkas për restaurimin e pullazit

Vija e produkteve e tjegullave zhvendosëse Tondach mundëson restaurimin efikas dhe të shpejtë, për shkak se këto tjegulla mund të rrëshqasin deri në 6 cm në gjatsinë mbuluese. Kjo do të thotë,se gjatë një ndërrimi të pullazit listellat nuk duhet të rinovohen. Kjo kursen kohë dhe para!

Gamë e gjerë e produkteve për restaurimin e pullazit

Tondach ofron modele të shumta duke përfshirë zgjidhjet në nën-pullaz dhe komponentëve për mbrojtje nga rrufeja. Gjatë një restaurimi të pullazit me Tondach ju zgjidhni nga modelet e shumta të tjegullave,më shumë se 25 ngjyra të ndryshme dhe të tre sipërfaqeve të ndryshme.Të kuqe natyrale, mat deri në shkëlqim ju mund të krijoni individualitetin në pullaz.

Përfitimet me Tondach:

 • Përshtatshmëria për sistemet ekzistuese të listellave
 • Tjegulla me zhvendosjen shkon deri në max. 6 cm.
 • kompenzon tolerancat e vogla dimensionale të listellave ekzistuese
 • Siguria & mbrojtja me ballë të dyfishtë-dhe brinjëzimi anësorë
 • Më shumë se 25 ngjyra
 • Produkt i pastër natyrorë - nuk ka shtesa kimike
 • 33 vjet garancion

100 vjet jetëgjatësi

Tjegullat Tondach bëhen prej dheu, uji, ajri dhe zjarri, krejtësisht të pastërta prej shtesave kimike.Me pjekjen në mbi 1000 ° C arrihet një jetëgjatësi prej më shumë se 100 vjet.

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

Mbështetje e personalizuar

Keni nevojë për ndihmë?

Dëshironi një ofertë të personalizuar?

Gjeni një distributor

Gjeni distributorin më të afërt

Abonohuni në 'newsletter'

Mos humbisni të rejat më të fundit nga ne

Artikuj të ngjashëm