Photo product of the Hranice 11 Engoba black roof tille

Tjegullat e argjilës

Për shumë njerëz çatia nënkupton ndjenjën e sigurisë dhe sharmit. Me të vërtetë, ajo është elementi më i dukshëm dhe është mbrojtësja e ndërtesës.

Tjegullat e argjilës ofrojnë shumë mundësi

Tjegullat e argjilës e mbrojnë ndërtesën, ofrojnë mundësinë e shprehjes së identitetit krahinor dhe pasurisë kulturore. Ato janë estetike dhe të qëndrueshme. Tjegullat tona të argjilës plotësojnë kërkesat e ndërtimit bashkëkohor të shtëpive, përpunohen dhe finalizohen në ngjyra rezistuese ndaj rrezeve UV.

Tondach
Tondach

Tjegullat e argjilës shfrytëzohen për shtëpi familjare dhe banesa, objekte biznesi dhe industriale, si dhe për rinovim. Nuk është me rëndësi, se a duhet të jetë çatia dy ujëse, çati e rrafshët, çati katër ujëse ose çatia në formë shale, pasi të gjitha format e çative mund të realizohen dhe mund të arrihet çdo efekt që dëshirohet - që nga ai bashkëkohori deri tek ai tradicionali dhe nga klasiku deri tek ai më ekstravaganti.

Çatia me dy kënde është pasuri kulturore në shumë pjesë të Evropës, është pjesë përbërëse e kulturës ndërtimore dhe histori arkitektonike. Çatitë janë pasqyrim i metodës së ndërtimit, teknologjisë së arkitekturës dhe ndërtimtarisë në disa dhjetëvjeçarë.

Megjithatë çatitë me dy kënde janë më shumë se vetë shenja dhe shprehja e traditës. Për shkak të karakteristikave të veta, ato plotësojnë funksionet kyçe në ndërtimin dhe rinovimin e ndërtesave. Qëllimi i rinovimit të çdo çatie është ruajtja e pamjes fillestare, e cila nuk ia vlen të ndryshohet dhe gjithashtu arritja e standardeve të tanishme.

Ne, me produktet tona, realizojmë mbresa pamore të çative moderne të përjetshme bashkë me efektshmërinë e njohur të argjilës natyrore. Joshja e këtij materiali, në kombinim me elementet e tjera pamore, qëndron në finesën e saj, simetrinë, elegancën natyrore, përshtatshmërinë ndaj njeriut dhe përsosmërinë e përjetshme. Kjo linjë prodhimi fillon nga tjegullat e sheshta bashkëkohore me të veshura me shtresë “engoba” deri te tjegullat e sheshta të kuqe, të cilat janë përdorur prej shekujsh.

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

Mbështetje e personalizuar

Keni nevojë për ndihmë?

Dëshironi një ofertë të personalizuar?

Gjeni një distributor

Gjeni distributorin më të afërt

Abonohuni në 'newsletter'

Mos humbisni të rejat më të fundit nga ne

Artikuj të ngjashëm