Roof tile samples (small roof with roof tiles Tondach) - Production Site Tondach Hranice 2019

Tondach mban çertifikatën kryesore evropiane për cilësi

Natyra Plus - është një organizatë mjedisore ndërkombëtare, të cilët i kan vënë vetes për qëllim zhvillimin e qëndrueshëm të sektorit të ndërtimit.

Certifikata e cilësisë evropiane "natureplus" është shenja ndërkombëtare e cilësisë të produkteve për ndërtim dhe banim, e cila të gjithëve që janë të kyqur në sektorin e ndërtimit ju jep orientimin drejt qëndrueshmërisë së produkteve. Tondach Gleinstätten AG është i autorizuar të mbaj këtë shenjë të cilësisë. Produktet që shfaqin këtë simbol, karakterizohen për një cilësi të lartë sidomos në aspektin e shëndetit, mjedisit dhe funksionalitet.

Tondach gjithmonë është kujdesur për procesin absolutisht të pastër të prodhimit natyror, i cili në fund të fundit krijon produktet krejtësisht natyrore. Produktet Tondach janë krejtësisht pa aditive kimike. Ato bëhen nga katër elemente - toka, uji, ajri dhe zjarri. Fuqia e natyrës e ndërlidhur me metodat moderne të prodhimit siguron vlera dhe materiale të qëndrueshme të ndërtimit për breza.

Tondach është kompania e parë austriake që u dekorua me çertifikatën ndërkombëtare Natyra plus.

www.natureplus.org

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

Mbështetje e personalizuar

Keni nevojë për ndihmë?

Dëshironi një ofertë të personalizuar?

Gjeni një distributor

Gjeni distributorin më të afërt

Abonohuni në 'newsletter'

Mos humbisni të rejat më të fundit nga ne

Artikuj të ngjashëm