Surface image Tondach rooftile Landdach Verschiebeziegel natural red, Flächenbild Tondach Landdach Verschiebeziegel Naturrot

Cilët janë indikatorët që tregojn domosdoshmërinë e renovimit të pullazit?

Si mundet një laik ta konstatoj domosdoshmërinë e sanimit të pullazit?

Jasht:

Me dylbi mund të shifet se a janë tjegullat e çliruara.

Kontrolloni në tokë nëse eventualisht gjenden copa të tjegullave ose elemente nga konstrukcioni i pullazit.

 

Mbrenda:

Në qoft se nuk ka nënkonstrukcion mund të shihet depërtimi eventual i dritës. Kontrollo nëse ka listella apo mahi të kalbura, si dhe a ka njolla në anën e poshtme të pullazit gjegjësisht a paraqiten njolla të lagëta pas shiut.

 

Me nënkonstrukcion:

Egziston mundësia që uji të depërtoj pas ullukut në nënkonstrukcion.

 

Kontrollat tjera:

Këshillohu me pullazëxhiun.

Mendohuni me kohë për renovim të pullazit.

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

Mbështetje e personalizuar

Keni nevojë për ndihmë?

Dëshironi një ofertë të personalizuar?

Gjeni një distributor

Gjeni distributorin më të afërt

Abonohuni në 'newsletter'

Mos humbisni të rejat më të fundit nga ne

Artikuj të ngjashëm