Urban roofer product manager checking ridge system wearing safety jacket and hard hat in an urban location

Restaurimi i pullazit papafingo

Një restaurim pullazi mund të zbatohet shpejt dhe me efikasitet me pullazëxhinjët Tondach. Nëse rinovohet nga jashtë, veshja e brendshme mund të mbetet.

5 hapa të shpejtë deri te pullazi i mrekullueshëm me efiçiencë energjetike:

1. Situata e gjendur

Një restaurim pullazi është i nevojshëm, sepse pullazi ekzistues nuk është më në gjendje të kryej optimalisht funksionin mbrojtës respektivisht është i izoluar minimalisht.

2. Heqja e shtresës së pullazit

Hapi i 2.është heqja e mbulesës të pullazit të vjetër dhe listellave të pullazit. Lere të hiqet mbulesa e pullazit të vjetër ekzistues nga një profesionist dhe simbas nevojes hudheni në mënyrë profesionale.

3. Montimi i frenuesit të avullit me rezistencë të ndryshueshme difuzive

Në hapin e 3. është aplikuar frenuesi i avullit me rezistencë të ndryshueshme difuzive Tondach DASATOP, ose Sub(nën)-top(mbi),i shtrirë mbi mahi dhe me izolim të instaluar. I shtrirë Frenuesi i avullit mbron mjaftueshëm kundër dëmit nga lagështia.

4. Instalimi i mbulesës së pullazit

Në hapin 4. është përgatitja e shtresës së dytë – mbulesës së nënpullazit.Përgatitja e nënpullazit-(me ose pa veshje dërrasash) kryhet me Tondach (FOL-S, FOL-K ose Twin Power), të cilat siç kërkohet janë të papërshkueshëm nga shiu,era dhe ajri.

5. Mbulimi me tjegulla Tondach

Pas bashkëngjitjes së kontra listellave për ventilim të pullazit vijon bashkëngjitja e listellave. Varësisht nga lloji i tjegulles tani mund të bëhet mbulimi i pullazit me produktin e dëshiruar Tondach.Diversiteti i produkteve Tondach mundëson rinovim të shpejtë dhe efikas të pullazit. Më shumë se 24 ngjyra prej e natyrore, mat dhe që shkëlqen.

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

Mbështetje e personalizuar

Keni nevojë për ndihmë?

Dëshironi një ofertë të personalizuar?

Gjeni një distributor

Gjeni distributorin më të afërt

Abonohuni në 'newsletter'

Mos humbisni të rejat më të fundit nga ne

Artikuj të ngjashëm