Reference photo new construction single family in Merelbeke

Përse fasadat me tulla Terca?

Gjatë ndërtimit të ndërtesave të reja, ka një shumëllojshmëri mundësish për aplikimin e fasadave me tulla, pavarësisht nëse ato janë shtëpi private apo ndërtesa banimi.

Fasadat me tulla mund të përdoren për:

  • Mure me hapësirë në mes,
  • Projektimi i mureve të jashtme estetikisht tërheqëse – nuancat e ngjyrave krijojnë kontraste, në mënyrë që çdo perspektivë e re të ofrojë një vështrim të ri,
  • Mure të brendshme dekorative,
  • Oxhak,
  • Mure kopshti (avlli).

Gjatë procedurës së rinovimit, shpesh përdoren të ashtuquajturat tullat e holla në kombinim me sistemin përkatës për izolim termik. Kështu, mundeni për një kohë të shkurtër ta pasuroni fasadën tuaj jo tërheqëse, si në aspektin e strukturës ashtu edhe në atë të ngjyrës.

E njëjta gjë vlen edhe për segmentin e ndërtimit jobanesor. Zgjidhjet më të njohura në këtë segment janë muret e ajrosura të veshura me elemente qeramike të fasadës.

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

Mbështetje e personalizuar

Keni nevojë për ndihmë?

Dëshironi një ofertë të personalizuar?

Gjeni një distributor

Gjeni distributorin më të afërt

Abonohuni në 'newsletter'

Mos humbisni të rejat më të fundit nga ne

Artikuj të ngjashëm