pan 145

Tullat për fasadë – arritjet tona më të reja

Kompania Wienerberger reagon ndaj trendeve aktuale të fasadave me tulla me një numër të madh produktesh të reja të zhvilluara.

Terca
Terca

Tulla fasade të zgjatura

Tullat e zgjatura të fasadës krijojnë një model kompozimesh të zgjatura të estetikës elegante dhe janë të destinuara për konceptet bashkëkohore të fasadave.

Terca
Tecra Eko Brick

Terca Eco Brick®

Terca Eco Brick® është një markë e modës së mureve të jashtme të holla – fasadë e hollë tullash me gjerësi 65mm. Ato lënë një hapësirë të mjaftueshme për materialin izolues në murin me zbrazëtira, pa e rritur trashësinë e përgjithshme të murit ose pa pasur ndikim negativ në stabilitetin e dëshiruar.

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

Mbështetje e personalizuar

Keni nevojë për ndihmë?

Dëshironi një ofertë të personalizuar?

Gjeni një distributor

Gjeni distributorin më të afërt

Abonohuni në 'newsletter'

Mos humbisni të rejat më të fundit nga ne

Artikuj të ngjashëm