Porotherm 44 EKO+ Dryfix

Tulla e lëmuar Porotherm PROFI

Cilësia, ekologjia, qëndrueshmëria, siguria dhe efekasiteti energjetik.

Krijimi i efekteve

Tullat e fasadës me pamje të ndryshme mund të gjenden, si në ndërtesat e larta të ndërtuara me blloqe, ashtu edhe në arkitekturën bashkëkohore, ku tullat e fasadës shërbejnë për të arritur efektet e dëshirueshme.

Porotherm Profi
Porotherm Profi

Tulla e lëmuar Porotherm Profi është produkt natyror dhe jo i dëmshëm për mjedisin, që me të drejtë mund të quhet si produkti i së ardhmes. Është e lëmuar në mënyrë precize nga të dyja anët e kontrolluar me proces kompjuterik dhe është e punuar me produkte natyrore – argjilë, rërë dhe tallash druri. Pas përdorimit mund të riciklohet 100%.

Me përdorimin e tullave Porotherm PROFI, sigurojmë ndërtim 50% më të shpejtë, 90% më pak konsum llaçi, 30% veti më të mira termike, përdorim minimal të mjeteve dhe pajisjeve dhe një pastërti jashtëzakonisht të lartë në kantierin e ndërtimit.

Për tullat Porotherm PROFI, si mjet lidhës përdoret ngjitësi revolucionar Porotherm Dryfix, ngjitës special, produkt ky që është hedhur në treg paralelisht në vendet e Evropës siç janë Austria, Hungaria, Sllovenia, Italia, Gjermania etj.

Porotherm Profi + Dryfix
Porotherm Profi + Dryfix

Aplikimi i ngjitësit special është shumë i thjeshtë dhe i lehtë. Në këtë mënyrë, sigurohet shpejtësia e jashtëzakonshme e ndërtimit, dhe për shkak të shmangies së “urave të ftohta”, mundësohet mbrojtja maksimale e nxehtësisë. Suvatimi me ngjitësin special Porotherm Dryfix është i mundshëm edhe gjatë dimrit në temperatura deri në – 5̊C, që e zgjat dukshëm periudhën e ndërtimit.

Porotherm PROFI Dryfix ekstra është një sistem ndërtimi i shpërblyer shumë herë nëpër panairet evropiane. Gjithashtu, në paraqitjen e vet premierë në Zagreb, në panairin TEGRA, ka fituar çmimin e cilësisë. Në komisionin për ndarjen e çmimit, kanë marrë pjesë profesorë të shquar të Fakultetit të Ndërtimit dhe Arkitekturës, si dhe ekspertë nga IGH Zagreb dhe HGK.

Ky është çmimi më prestigjioz i cilësisë në Kroaci pikërisht për shkak të ekspertëve që kanë marrë pjesë në vlerësimin e produkteve.

Kompania Wienerberger është prodhues i tullës me kontroll të certifikuar të prodhimit, me të cilën vërtetohet që prodhuesi e ka kryer verifikimin fillestar të llojit të prodhimit, që kryen kontrollin e vazhdueshëm të prodhimit dhe që instituti i autorizuar IGH d.d. ka bërë inspektimin fillestar të kompanisë dhe të prodhimit, dhe kryen inspektimin e vazhdueshëm dhe vlerësimin e fabrikës, ku realizohet procesi i prodhimit.

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

Mbështetje e personalizuar

Keni nevojë për ndihmë?

Dëshironi një ofertë të personalizuar?

Gjeni një distributor

Gjeni distributorin më të afërt

Abonohuni në 'newsletter'

Mos humbisni të rejat më të fundit nga ne

Artikuj të ngjashëm