Mortar Porotherm Profi and masonry floam Porotherm Dryfix and glue Dryfix.extra in nature in the background of forest and quarry

Përdorimi i ngjitësit Porotherm DryFix.extra

Porotherm DRYFIX.extra është një ngjitës një-komponent që përdoret ekskluzivisht për ngjitjen e tullave Porotherm PROFI.

Mënyra e përdorimit të ngjitësit DRYFIX.extra

Dryfix.extra
Dryfix.extra

Tundeni të paktën 20 herë para përdorimit. Futeni dozën në pistoletën e ngjitjes duke e shtypur (jo shumë fort). Hiqni kapakun e dozimit dhe pastaj shtypeni dorezën (për të mbushur tubin e pistoletës) për të paktën 2 sekonda për ta nxjerrë ngjitësin nga pistoleta.

Pistoleta e ngjitjes tani është gati për përdorim (mbajeni të ngritur lart). Nivelin e nxjerrjes së ngjitësit e rregulloni me anë të dorezës, kurse me vidën e dozimit mund ta kufizoni sasinë e daljes së ngjitësit. Shtroni dy shtresa ngjitësi me një diametër afërsisht 2 cm në nivelin e sipërfaqes ose më pas në tullë, paralele njëra me tjetrën dhe në një largësi prej 5 cm nga buzët e jashtme dhe të brendshme të tullës.

Tullat duhet të filloni t’i vendosni (të bashkoni kanalet mashkull dhe femër) para se ngjitësi të fillojë të krijojë filmin e hollë, p.sh. rreth tre minuta pas vendosjes së ngjitësit. Tullat e vendosura nuk duhet të hiqen ose të lëvizen, pasi pastaj duhet ta vendosni nga e para të gjithë sasinë e ngjitësit (dy shtresa paralele).

Profi
Profi

Pastrues për pistoletën e ngjitjes

Hidhni në pistoletë tretësirën për pastrimin e ngjitësit prej poliuretani dhe shpëlajeni mirë (pastruesi duhet të qëndrojë aty për 5 minuta e pastaj shpëlajeni pistoletën sërish).

 

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

Mbështetje e personalizuar

Keni nevojë për ndihmë?

Dëshironi një ofertë të personalizuar?

Gjeni një distributor

Gjeni distributorin më të afërt

Abonohuni në 'newsletter'

Mos humbisni të rejat më të fundit nga ne

Artikuj të ngjashëm