The Pärnu inner-city gym, Estonia. Used materials: Terca St. John's bricks from Aseri plant (Estonia).

Përllogaritje falas e materialit

Na dërgoni projektin tuaj, që të bëjmë përllogaritjen e sasisë së nevojshme të materialit Wienerberger.

Bëjmë faturën e produkteve Porotherm për ju

Shërbimi Wienerberger është një  nga pikat më të rëndësishme në biznesin tonë. Prandaj kemi themeluar një ekip, që do t’iu përgjigjet pyetjeve tuaja dhe në të njëjtën kohë do t’ju japë këshilla të dobishme.

Nëse planifikoni projektimin apo ndërtimin e shtëpisë me sistemin Porotherm (muret mbajtëse dhe ndarëse Porotherm dhe tavani dhe arkitrarët Porotherm), merrni përfitime shtesë dhe shfrytëzoni shërbime shtesë këshillimi për investuesit, projektuesit dhe kontraktuesit.

Mbështetja teknike

Katalogjet dhe udhëzimet e ndërtimit mund t’i porositni përmes adresës së e-mailit ose duke na kontaktuar drejtpërdrejt.

Nëse e keni gati tashmë dokumentacionin projektues, na telefononi ose na e dërgoni projektin (skicat, seksionet dhe fasadat) në adresën tonë postare: Wienerberger Albanija ose në adresën e e-mailit: office.al@wienerberger.com dhe ne do t’jua bëjmë falas përllogaritjen e sasisë së produkteve Porotherm, dhe do t’ju drejtojmë se ku mund t’i blini këto produkte, duke ju drejtuar deri te ndërtuesit, që kanë ndjekur trajnimet tona dhe të ngjashme.

Pas përllogaritjes së materialit, mbështetje profesionale mund të kërkoni në të gjitha fazat e ndërtimit të objektit tuaj.

Këto shërbime janë falas!
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!

Mbështetje e personalizuar

Keni nevojë për ndihmë?

Dëshironi një ofertë të personalizuar?

Gjeni një distributor

Gjeni distributorin më të afërt

Abonohuni në 'newsletter'

Mos humbisni të rejat më të fundit nga ne

Artikuj të ngjashëm