Bordure betoni antracit 100x20x5 cm

Bordurat e parkut prej betoni janë bërë prej betoni cilësor dhe me formatet e tyre të ndryshme përdoren për bordurat e rrugëve, shëtitoreve dhe zonave të gjelbra.
  • Gjatësia: 100 cm
  • Lartësia: 20 cm
  • Gjerësia: 5 cm

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!