Senso Grande grafit i bardhe

Format i madh, dy ngjyra tërheqëse të larmishme të kombinuara me gri, sigurisht që mund të jenë zgjidhje e thjeshtë për zona/siperfaqe atraktive të mëdha.
  • Gjatësia: 60 cm
  • Lartësia: 8 cm
  • Gjerësia: 40 cm
  • Sasia në paleta: 32 cp
  • Masa: 181,40 kg/m²
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!