Venetia gri e zeze e bardhe e nderthurur

Format i madh, dy ngjyra tërheqëse të larmishme të kombinuara me gri, sigurisht që mund të jenë zgjidhje e thjeshtë për zona/siperfaqe atraktive të mëdha.
  • Dimensionet: Në dispozicion në formë të kombinuar, 3 formate në një paletë.
  • Copë / rradhë: 40x40x6 cm 2 copë,

    40x20x6 cm 6 copë,

    20x20x6 cm 4 copë
  • Lartësia: 6 cm
  • Masa: 135 kg/m²

Referenca

© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!