Elegant pllaka bazalt e kuqe e nderthurur

Formati modern dhe ngjyrat e bukura të ndërthurura të këtyre pllakave mund të kombinohen me çdo lloj shtëpie dhe ngjyrën e fasadës. Për tarraca unike dhe zona e sipërfaqe të tjera për këmbësorë.
  • Gjatësia: 60 cm
  • Lartësia: 3,80 cm
  • Gjerësia: 30 cm
  • Pesha për copë: 15,75 kg
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!