La Linia Grande gri granit

Për të gjithë ata që dinë të shijojnë jetën, pllakat me format të madh si La Linia Grande ju ofrojnë bukuri të përjetshme të interpretuar në një dizajn klasik. Të jashtëzakonshme dhe ekskluzive.
  • Gjatësia: 80 cm
  • Lartësia: 10 cm
  • Gjerësia: 60 cm
  • Formate: 120x80, 120x40, 80x60

Referenca

© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!