Pastella pllaka antracit

Pllaka me ngjyra pastel dhe sipërfaqe të lara, ideale për tarracat më të bukura, ballkone apo rrugica për këmbësorë.
  • Lartësia: 3,80 cm
  • Sasia në paleta: 60 cp
  • Pesha për copë: 14 kg
  • Formate: 60x30 cm, 40x40 cm

Referenca

© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!