Kulmorë fillestarë për kulmorë të lëmuar

Elementi i parë në zbatimin e kulmeve të pjerrëta. Ofrohen në ngjyrë natyrale, engoba dhe glazurë e glazurë.

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!